SPONSORING

FOA000 logo vierkant HEX
Rubenst_logo_Tekengebied 1
logo Pakje Kunst
Logo Neef Louis 2
Van Bergen nieuw logo
K&B logo print
Print
300dpi CMYK Van der Laan & Co Logo Color
RIJNLAND MAKELAARS LOGO 2007 PMS
Vanelly copy

Sponsoring

Draagt u nieuw talent in de fotografie een warm hart toe? Eind dit jaar studeert een nieuwe lichting fotografen af aan de Fotoacademie. 

U kunt hen helpen om van de eindexamenexpositie een groots event te maken. 

Voor bedrijven

Onze expositie is voor u een uitgelezen kans om te netwerken en uw bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Sponsor Brons – 200 euro

Vermelding van uw bedrijf (logo) op de sponsorpagina in de Still catalogus en op de website. Vermelding op de Still Facebook evenementen pagina.

Sponsor Zilver – 400 euro

Advertentie van een halve pagina van uw bedrijf met logo in de Still catalogus en op de website. Vermelding op de Still Facebook evenementen pagina.

Sponsor Goud – 800 euro

Advertentie van een hele pagina van uw bedrijf met logo in de Still catalogus en op de website. Vermelding op de Still Facebook evenementen pagina.

Sponsorpakket op maat

Heeft u zelf ideeën? Neem dan contact op.Sponsoring in natura is van harte welkom. U kunt hierbij denken aan catering, muziek, drukwerk enz.

Onder de sponsors verloten wij een bedrijfsreportage twv € 1.000!

Voor particulieren

Er is een crowdfunding op de website van Voordekunst. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

www.voordekunst.nl/projecten/9117

Er zijn unieke tegenprestaties te verkrijgen, zoals een workshop, studioportretten en werk van de fotografen/kunstenaars die meedoen aan Still.

Als deelnemer aan de crowdfunding ding je mee naar een persoonlijk onderwaterportret!